Loading...
| | |

The new Aesop Singapore Store by March Studio

This elegant and eco-friendly Australian skincare brand Aesop Singapore Store was designed Melbourne architects March Studio. The architects have hung 30 km of coconut-husk string from the ceiling creating a full ceiling lighting fixture of a new Aesop store in Singapore.

The new aesop store interior in singapore was inspired by the twine used to tie the company’s gift boxes. The store interior design also features somber materials such as coir matting for the carpet and marine plywood for the storage unites. This store was designed in collaboration with Aesop director Dennis Paphitis. For more information visit Aesop.

Aesop store by March Studio

Aesop store by March Studio

The new Aesop Singapore Store by March Studio

The new Aesop Singapore Store by March Studio

Aesop Singapore Store by March Studio

Aesop Singapore Store by March Studio

Aesop Singapore Store by March Studio 2

Aesop Singapore Store by March Studio 2


0 Response to "The new Aesop Singapore Store by March Studio"

Postar um comentário

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...